Voogle 5 – Voogle of concept

Lip 17, 2013
voogle_admin

U četvrtak, 20.06.2013 u 13:00 u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (4.kat), Zagrebačka 89, Varaždin održat će se peti VOOGLE startup kutak. Tema je natječaj Proof of Concept (PoC), program koji poduzetnicima i istraživačkim institucijama daje priliku da ostvare do 350.000 kn bespovratnog financiranja svojih projekata.

PoC program provodi BICRO (Poslovno-inovacijska agencija Hrvatske) u suradnji s 12 Prepoznatih centara raspoređenih po cijeloj državi. Tehnološki park Varaždin d.o.o. dosad je najuspješniji Prepoznati centar putem kojeg su iz PoC-a financirana 33 poduzetnička projekta u ukupnoj vrijednosti od 7,3 milijuna kuna.

U dvosatnom druženju Karlo Kukec, voditelj PoC programa pri Tehnološkom parku Varaždin, predstavit će novi online sustav za pretprijave i prijave PoC projekata te održati radionicu za pretprijave projekata. Poduzetnici iz Tehnološkog parka Varaždin prezentirat će svoje uspješno provedene PoC projekte. U planu su i PoC pitchevi u kojima će svi zainteresirani imati priliku prezentirati svoje PoC ideje u obliku trominutnih izlaganja.

Zašto se prijaviti na PoC pitch?
• Prezentacija svoje tvrtke – prodajna prilika, potencijalna nova poslovna partnerstva
• Feedback od strane iskusnih PoC natjecatelja
• Feedback od svih sudionika – nove ideje za poboljšanje proizvoda/usluge

Agenda:
13:00 Karlo Kukec – PoC5 – Osnovne informacije
13:15 Uspješan PoC projekt 1 – Krešimir Androlić (Atinel d.o.o.)
13:30 Karlo Kukec – PoC5 radionica za izradu pretprijave
14:15 Uspješan PoC projekt 2
14:30 PoC pitch
15:00 Zaključak + Q&A