Voogle 4 – Radionica Financiranje projekata istraživanja i razvoja iz EU programa

Tra 12, 2013
voogle_admin

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u srijedu 24. travnja 2013. godine organizira radionicu Financiranje projekata istraživanja i razvoja iz EU programa koja će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22 u Čakovcu u trajanju od 9,30 do 14,30 sati.

Radionica je namijenjena inovativnim poduzetnicima koji traže prilike za realizaciju svojih inovacija, znanstvenicima koji traže kanale za komercijalizaciju svojih otkrića i svima koji se bave na znanju baziranim poduzetništvom, bez obzira na to bili mali ili veliki, iz visokotehnološke ili konzervativne industrije te imaju li predznanje iz ekonomije i menadžmenta ili ne.

Sudionici će se upoznati s institucionalnim kanalima za financiranje istraživanja i razvoja i mogućnostima za financiranje ovakvih projekata iz nacionalnih fondova u Hrvatskoj te iz EU fondova nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Radionicu će voditi Ivana Čuljak i Ana Tomašek iz Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske – BICRO te dr. sc. Bojan Pečnik tehnički direktor razvojnog projekta Hipersfera (www.hipersfera.hr) i direktor za znanost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Radionica je organizirana u okviru projekta SPRINT i četvrti je po redu Voogle Startup kutak koji TICM organizira u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na internetskim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje www.ticm.hr

Za dodatne informacije o radionici kontaktirajte:

Bojana Pečnika na broj telefona: 099/255 4179 ili adresu elektroničke pošte: bojan.pecnik@ticm.hr
Ivana Plačka na broj telefona: 099/212 0581 ili adresu elektroničke pošte: ivan.placko@ticm.hr